ירדן ספיריט

חברת משקאות ארטיזנלית ייחודית המתמחה ביצירת משקאות איכות מתמר מג'הול בעמק המעיינות

עמק המעיינות נמצא בנקודה גיאוגרפית אסטרטגית מבחינת גידול תמרים.
כאן, לאורך כל הרצועה של בקעת נהר הירדן, מדרום הכנרת ועד דרום ים המלח, נמצא ערש גידול
התמרים העולמי. התמר הוא חלק חשוב ביותר מהסביבה הגאוגרפית בה אנחנו חיים ויוצרים והוא חלק
חשוב מהתרבות והמסורת המקומית, כך היה לפני אלפי שנים וכך זה גם היום.

התמרים הנגדדים בצפון ובדרום מגיעים לבתי האריזה הגדולים הנמצאים בסביבת המזקקה, שם הם
ממוינים לפי תקני אסתטיקה שונים כגון גודל, צורה ומרקם הקליפה ונשלחים בהתאם לדירוגם לשווקים
השונים.

אלה שאינם "יפים מספיק" כדי להישלח לייצוא או לחנויות מגיעים אלינו למזקקת ZOARA והופכים
לאלכוהול ולמשקאות אלכוהול שונים.
כך, פחת של תעשייה אחת הופך לחומר גלם איכותי של תעשייה אחרת.

הצוות של ירדן ספיריט

ארנון אנוך

מנכ"ל

מגיע מתחום הקולינריה, האלכוהול וניהול מותגים.
מומחה ביצירת חיבורים בין טעמים וחומרים, מומחה בפיתוח תזקיקים.
חזון ועשיה, דימיון והגשמה!

נעמה שטרנליכט

מנהלת מחקר ופיתוח

בעלת המותג stern-licht herbal tonic שותפה ליצירת הורמוט עם יקב שאטו גולן. מתמחה בבניית משקאות מתובלים בצמחים עם דגש על בוטניקה מקומית. מגיעה מתחום הקולינריה התל אביבית, בעברה אף הקימה ותיפעלה את מסעדת החלוצים 3 בעיר. בעלת תואר שני בתרבות אוכל ותקשורת מאוניברסיטת סלואו פוד באיטליה ותואר ראשון בכלכלה וחשבונאות מאוניברסיטת תל אביב.