PhenOlives

Phenolives חברת סטרטאפ שבאה לתת מענה להתמודדות עם האתגרים העומדים בפני בתי בד להפקת שמן זית ברחבי העולם.
בתי הבד נמצאים תחת אתגרים גדולים בשל ניצול לא יעיל של משאביהם, וכתוצאה מכך 85% מחומר הגלם אינם מנוצלים.

פרקטיקה זו שאינה בת-קיימא מסכנת את עצם פעילותם והתקיימותם של בתי הבד ומשמרת את הזיהום האקולוגי הסביבתי.

כאן PhenOlives נכנסת לתמונה!
המשימה שלנו היא למקסם את הרווחיות ולייעל את מערכי היצור והפחתים תוך שמירה על איכות הסביבה, קיימות ויצור "ירוק".

Phenolives מפתחת שיטות חדשות לטיפול בפסולת בית הבד, בהתאם לעקרונות של כלכלה מעגלית. אנו מסייעים לבתי הבד, המנצלים כיום רק 15% מהתשומה שלהם, ומשנים את מהלך היצור על מנת להשיג ניצולת מירבית של הזית.
תהליכים אלה כרוכים בייעוד מחדש של כל תהליכי היצור בבית הבד, החל מהמים שבהם משתמשים ועד לבור איסוף גפת הזיתים תוך מציאת מטרות חדשות ובעלות ערך לכל אלמנט ותהליך במערך היצור ובמפעל בכלל.

phenolives logo

המסע שלנו מתחיל בקמח זיתים. לאחר שנים של מחקר וניסויים, מצאנו דרך להפוך את "בשר" הזיתים (הגפת) שנשאר מתהליך הפקת השמן לקמח זית ייחודי ולספק אותה לשוק ה-B2B.
לקמח הזיתים שלנו יש את כל התכונות הטובות של הזית, הוא ללא גלוטן, דל קלוריות, עשיר בסיבים תזונתיים וניתן להשתמש בו כתחליף לכל קמח באפייה ובבישול.

מה צופן העתיד: בתי בד להפקת שמן זית מבוססים בעיקר באירופה, במיוחד יוון וספרד, אבל החזון האולטימטיבי שלנו הוא להביא את המוצרים והפתרונות שלנו לשוק העולמי.
אנו מאמינים בערך וברבגוניות של הפיתוחים שלנו, ומטרתנו היא להפוך אותם לזמינים לצרכנים ברחבי העולם.

בPhenolives, אנו מחויבים לעשות את ההבדל. באמצעות הגישה החדשנית שלנו, אנו יוצרים עתיד בהיר ובר קיימא יותר לבתי בד לשמן זית, לחקלאים ולכדור הארץ
באמצעות מודל סביבתי וכלכלי חדש המשפיע באופן חיובי על כל שרשרת הערך.
הצטרפו אלינו למסע הזה כשאנחנו מגדירים מחדש את התעשייה הזו ומשתפים פעולה למען עולם ירוק יותר!

פיתוח תהליך כלכלי מעגלי בבית בד לשמן זית

חן לב-ארי

מנכ"ל

ניסיון של 15 שנה בתחומי הפיתוח העסקי, אסטרטגיה, תפעול,
עולמות טכניים והנדסה.
שותף להובלת מהלכים משמעותיים שמשנים את התפיסה לגבי
תהליכים בעולם התעשייה המסורתית.
חדשנות היא לא רק טכנולוגיה חדשה, היא עוסקת במציאת
דרכים חדשות לעשות דברים טוב יותר!

רויטל משעל

טכנולוגית מזון

מגיעה מעולמות הייצור, הטכנולוגיה והפיתוח של תוספי תזונה
בעלת ניסיון רב ברגולציה ובניהול איכות ובטיחות מזון משולבים
עם תפעול.
מסתכלת על חצי הכוס המלאה!

לן פדר
לן פדר

פיתוח עסקי

מגיע מתחום הכלכלה
כיהן כסמנכ"ל כספים ופיתוח עסקי במספר סטרטאפים
משמעותיים זכה לעשות שני EXITים.
נלהב לראות סטרטאפ גדל ומצליח!

ליצירת קשר השאירו פרטים

    תודה!

    נהיה בקשר בהקדם